Børnebøger med illustrationer på alle sider

Nyhed: Mads og Mikkel. En dag kommer Mikkel ikke, som han plejer.

Børnebogen er ment som en hjælp til børn i sorg. Ydermere handler den om, hvordan andre kan være en støtte for et barn i sorg.

Mads og Mikkel er bedste venner. En dag kommer Mikkel ikke som han plejer efter skole. Flaget er på halv ovre hos Mikkel. Mikkel har mistet sin far. Mads vil gerne hjælpe sin ven, men han ved ikke lige hvordan.

Lydbogen er skrevet og illustreret af Ulla Sønderup-Andersen, og indlæst af Thomas Fønss

Børnebog: Mads og Mikkel: En dag kommer Mikkel ikke som han plejer

En anmeldelse af Lis Bjørnø, Psykolog:
Bogen er en rørende fortælling om en drengs forsøg på at hjælpe sin bedste ven. Vennen har mistet sin far. Bogen ­viser, hvad man kan gøre, når et andet menneske er i sorg. Hvilken også er budskabet i bogen om Mads og Mikkel.

Bogen giver konkrete letforståelige anvisninger på, hvordan omgivelserne kan hjælpe et barn i sorg. Samtidig med at den beskriver en spiritualitet, der kan virke healende på børns sorg. Historien er skrevet, så læseren ikke kan undgå at blive berørt.

En bog der udfylder et hidtil udækket behov for at vide, hvordan det er godt at møde et barn i sorg.

Bogen er formidabel til at kunne læses og bruges både af børn og voksne. Den kan være en hjælp i skolen, når nogen er i sorg og eller på anden møde har mistet.
Alt i alt, en rigtig god og lærerig børnebog!

Præsentationen af lydbogen kan høres GRATIS på YouTube
Historien om “Mads og Mikkel. En dag komme Mikkel ikke som han plejer“
Professionel Indlæser: Thomas Fønss

KØB endvidere lydbogen på blandt andet på Mofibo
Børnebogen: Hør Lydbogen “Mads og Mikkel. En dag kommer Mikkel ikke, som han plejer”
Professionel Indlæser: Thomas Fønss

Mads og Mikkel. En dag kommer Mikkel ikke, som han plejer:
Bogen kan nu købes som bog i paperback her: KLIK HER


Få børnebøgerne som kan lærer dine børn, at finde glæde og lykke inde i sig selv.

Se et udvalg af illustrationerne til bøgerne her på Indsigtens Kilde: KLIK HER

Luntetrolden Glem, Bog 1
Luntetrolden Glem på rejse, Bog 2
Luntetrolden Glem drager videre, Bog 3
Luntetrolden Glem på rette vej, Bog 4

Luntetrolden Glem, Bog 1
“Glem bliver væk fra sin familie til en navnefest. Han lægger sig til at sove under et væltet træ. Han drømmer en drøm, hvor han leder og leder. Hvad han leder efter, ved han ikke. Men i drømmen vandrer han afsted og leder i skove og dale, i bjerge og huler. Han spørger alle, han møder, om de ved, hvad han leder efter. Men han får intet svar, for ingen ved det.
Han får sig en trofast lille følgesvend og en hat. Glem møder også en gammel trold og sammen går de ud for at lede efter noget, som den gamle trold har mistet for meget længe siden”.

KØB BOGEN HER SOM HARDCOVER ELLER SOM E-BOG


Desuden kan “Luntetrolde Glem” høres som lydbog på blandt andet Mofibo.

Alle fire lydbøger om Luntetrolden Glem kan købes på Mofibo:

Klik her for at høre Luntetrolden Glem, Bog 1

Klik her for at høre Luntetrolden Glem på rejse, Bog 2

Klik her for at høre Luntetrolden Glem drager videre, Bog 3

Klik her for at høre Luntetrolden Glem på rette vej, Bog 4


Præsentationen af lydbøgerne kan høres GRATIS på YouTube
Historien om “Luntetrolden Glem
Professionel Indlæser: Thomas Fønss


Luntetrolden Glem på rette vej, Bog 2
“Glem har en dyb længsel efter noget, som han ikke ved, hvad er. Han rejser videre for at finde ud af, hvad det er, han mon leder efter. Han kommer ud for hændelser og overraskelser på sin vej sammen med sin trofaste følgesvend og sin hat”.

KØB BOGEN HER SOM HARDCOVER ELLER SOM E-BOG


Luntetrolden Glem drager videre, Bog 3
Glem var blevet en tid hos snorketroldene. I de stille stunder hos snorketroldene havde han siddet og grundet over, hvad lykke i grunden er. ”Men hvad er lykke? – og hvordan finder jeg den?” tænkte han. Der var noget, der trak i ham, som fik ham til at tage beslutningen om at drage videre. Han kommer igennem flere oplevelser, som udfordrer ham.

KØB BOGEN HER SOM HARDCOVER ELLER SOM E-BOG


Luntetrolden Glem på rette vej, Bog 4
Glem forsætter sin rejse. Han må vælge, hvilken vej, han vil gå ved at følge sit hjerte. ”Men hvad vil det sige at følge sit hjerte? Hvordan gør jeg det?” tænker han. Han møder flere væsner, som han ikke vidste var til. På sin vej bliver han mere og mere lykkelig, jo mere han følger sit hjerte.

KØB BOGEN HER SOM HARDCOVER ELLER SOM E-BOG


Forfatter og illustrator: Ulla Sønderup-Andersen

Luntetrolden Glem

Beskrivelse:
Idéen og historien om Luntetrolden Glem blev til omkring sidst i 1980’erne. Siden er den blevet ændret og delt op i fire separate historier, som er illustreret i farver.

Luntetrolden Glem bliver væk fra sine forældre ved en navnefest, da han var træt og gik for sig selv for at få sig en lur. Glem drømmer en drøm, hvor han leder og leder efter noget; men hvad det er, ved han ikke. Efter drømmen opdager han en længsel efter noget, som han ikke ved, hvad er.
På sin rejse hjem søger han at finde ud af tingene og får mange spændende oplevelser. Han får en lille ven og møder en gammel trold, som han følges med på sin vandring.

Uddrag af bogen: Luntetrolden Glem, bog 1
Mens han lunter afsted, er der meget nyt og spændende, han har lyst til at undersøge nærmere.
”Hovsa – hvad er det? – En hat – den kan jeg da godt bruge.” Han bukker sig ned for at samle den op.
Men hatten vil ikke fanges. ”Hvad er nu det for noget?” tænker han. Hatten bliver efterhånden træt og stopper efter et stykke tid.

Glem løfter hatten: ”Hvad er det for en løjerligt lille fyr?” Sådan en lille fætter har han aldrig set før. ”Du er sød og sjov, Lille Fætter,” siger han. Glem tager hatten op på sit hoved og vubti, så sidder den Lille Fætter også på hans hoved. Sådan gik det til, at Glem fik sig en hat og en lille følgesvend.

Om forfatteren og illustratoren
Ulla Sønderup-Andersen (f. 1959) er Kunsthåndværker, illustrator og grafiker fra Danmarks Designskole. Hun arbejder som Mediegrafiker, er billedkunstner og Spirituel- og personlig vejleder. Om Luntetrolden Glem siger hun: ”Jeg har, siden sidst i 1980’erne, ønsket at fortælle og illustrere historier for børn. Historien er nærmest opstået af sig selv efterhånden, som jeg skrev den. – Som perler på en snor tog den form efter en overordnet ide.”


Se også Facebook siden Luntetrolden Glem
En indsigt i dit højere selv

Copyright:
Ulla Sønderup-Andersen
Alle rettigheder forbeholdes